Yoga och Pilates
För er som kanske inte känner till detta, så började jag med Yoga och Pilates i höstas. Jag tränar hemma med hjälp av bra Youtube videos.

I December blev det oregelbunden träning, men vill nu återgå till att få till en någerlunda rutin på det igen. 
Önskvärt är att träna antingen Yoga eller Pilates 4-5 dagar i veckan. 3 tillfällen med Yoga och 2 tillfällen med Pilates eller tvärtom. Ett mål får man försöka sätta iallafall :) Denna veckan har jag fått till 3 dagar med Yoga. 

Känns skönt att komma igång!

Yoga with Adriene är en jättebra Youtube kanal inriktad på Yoga och hon började en ny Yoga challenge nu efter nyår som jag börjat göra. Adriene är väldigt bra och är en favorit :) 
Jag körde denna Yoga stretch video idag och det gör väldigt gott kan jag lova.
Från imorgon lägger jag till Pilates igen.

Tränar du Yoga eller har provat det?

Har man inte testat det, så kan man undra vad det gör för en egentligen. Men tro mig, det gör otroligt gott för kropp och knopp. Det är en väldigt nyttig träningsform som släpper stress och spänningar man kan ha, ger ny och god energi och det ger träning och styrka för musklerna :) 

Ser fram emot att få till en rutin på detta igen.

#1 - Christer Holm

Yoga är något som jag skulle vilja hålla på med , vet dock inte hur jag ska börja :P

Svar: Jag tränar hemma eftersom vi har ingen sån gruppträning i min stad. När jag startade i höstas, så satt jag i förväg och kika runt på olika Youtube kanaler och hitta många videos med Yoga för nybörjare. Hon Adriene som jag tipsar om, hennes videos passar både nybörjare och dem som hållit på ett tag :) Köp en Yoga matta, ta på valfria träningskläder eller mjukisplagg, lägg ut mattan på vardagsrumsgolvet eller där du har möjlighet till och starta Yoga video på surfplattan, på tv:n eller mobilen och sen är det bara att sätta igång :) Det som är bra är ju att man slipper skämmas när man kanske inte klarar göra övningen fullt ut (vilket det kan bli i början) när man gör det på hemmaplan :)
Jeanette Thomsen

#2 - Alexandra

Jag yogar ofta med Yoga with Adrienne, hon är grym!

Svar: Visst är hon bra...rolig också på samma gång :)
Jeanette Thomsen

#3 - Anna

Jag älskar att yoga, det är så härligt och avslappnat. Tack för tips på ett "nytt" yogarutin. :)

Svar: Det är verkligen avslappnande. Anledningen till att jag börja var för att jag ville ge det en chans när jag hade en jobbig period på jobbet i höstas, mådde verkligen apa och hade svårt att lämna jobbrelaterade tankar på plats utan tog med det hem och kände en konstant stress. Men Yoga hjälpte mig att åtminstone släppa taget när jag fick den stunden och gjorde att resten av kvällen blev bra.
Jeanette Thomsen

#4 - matild

har aldrig provat yoga, man kanske ska prova på!

Svar: Tycker jag du ska göra :)
Jeanette Thomsen