Varm dator, träning och jobb

I morse så satt jag och skulle till att skriva och fixa med måndagens inlägg, men då slocknar bara min pc och vill inte vara med längre. Den har gjort så i det sista, att den blir för varm och slocknar medans man håller på med nåt. Får be gubben blåsa ur den, lär väl ha blivit mycket damm i den som det kan bli ibland.
Är störigt när det händer när man är mitt uppe i att hålla på med nåt :-/ 
När datorn slocknade och första latte koppen var urdrucken, så gick jag och Melody upp så hon kunde leka på sitt rum och jag kunde passa på att köra ben och rumpa träning. Så jag fick gjort nån nytta istället :)
Jag har sedan under eftermiddagen och kvällen spenderat min tid på jobbet. 
Blev en relativt lugn kväll vilket var skönt, kan ju alltid hoppas morgondagen blir detsamma. Ligger i sängen och ska snart sova, brukar vara så lugnt och stilla när jag kommer hem när jag har jobbat kväll. Alla i familjen sover oftast :)
#1 - Christer Holm

Min dator gick sönder totalt så det blev att köpa en ny, min andra lyckades jag reparera till Min dotter så nu har hon den..
Men visst är det jobbigt när det händer..

Svar: Det är en bärbar pc jag har och den är väl 7-8 år gammal, men så länge den funkar till det jag vill ha den till så sliter jag på den tills den verkligen har gjort sitt :)
Jeanette Thomsen

#2 - Karoline

Det är alltid drygt när något går sönder..

Svar: O ja, men tror det räcker att blåsa ur dammet, så ska den nog fungera bättre sen. Förhoppningsvis :)
Jeanette Thomsen

#3 - Hjärtebarnsmamman

Vad drygt! Har du inget program som varnar när datorn blir överhettad? Då får du iaf en chans att spara det du håller på med ;)

Svar: Nä, har nog inget sånt. Har så lite program som möjligt för det segar så när program ska uppdateras för då läggs det in så mycket konstigt :) Den förvarnar på ett sätt ändå, för det låter mer från den.
Jeanette Thomsen

#4 - Mirre Sweetwords

Ohh drygt då det strular är det inte fläkten som strular då de blir värma?

#5 - GoForFit

Åh, suck vad tråkigt... Nytt datorinköp är aldrig kul :(

Svar: Nä, nån dator kan jag inte köpa för tillfället. Räcker nog att blåsa ur dammet så fungerar den bättre sen :) Använder den just nu och idag har den inte stängt sig.
Jeanette Thomsen