Suktar efter nya träningskläder

Inlägget innehåller annonslänkar
fitness  
 
Vaknade upp med lite go träningsvärk idag efter att jag träna 50 min Cardio igår. Det var verkligen tufft, men jag är ny inför Cardio träning så det är klart att det är extra tufft i början.
 
Först provade jag på en 25 min video med Dance Cardio och som nybörjare var ju det kanske inte det lättaste, att lyckas med alla steg till en början *hehe* Men det var kul och svettigt värre vart det, så det blev ju träning utav det. Efteråt blev det 15 min Cardio för nybörjare, var lättare övningar men jobbigt ändå.
 
Något jag verkligen behöver snart är nya träningsplagg, för det börjar minskas på utbudet av plagg av det jag har haft. Ett par träningsleggings sitter inte alls så bra längre, kan bero på att jag vägde lite mindre när jag köpte dem :) Sen ett linne är borta, kan inte hitta det någonstans. Så jag har ett par leggings, ett linne (som inte heller sitter så väldans bra) och en sport bh. Så ett par nya plagg hade inte skadat.
 
 
Zalando har en hel del utbud på träningskläder och jag har hittat en del som är på rea nu faktiskt. Alltid trevligt med rea :) Finns många snygga leggings och jag kan inte välja :) Men bestämt i alla fall att en beställning på leggings och linne behöver göras, så jag har nåt trevligt att träna i. Ska jag kunna utföra mitt mål med träning 4-5 tillfällen i veckan, så får jag ju ha nåt trevligt att träna i!

Vad är en annonslänk?

Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/ shoppar eller har hemma och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.

 
 
#1 - Christer Holm

Tuffa träningskläder, det är ju ett måste om man tränar så mycket :)
'

Svar: Det är målet, mår bättre när jag tränar :)
Jeanette Thomsen

#2 - Angelica

Snygga träningskläder!

Svar: Finns desto mer på hemsidan. Så svårt att välja tycker jag.
Jeanette Thomsen

#3 - Jennifer

Snyggt! Jag älskar träningskläder! Jag väntar på att få hem ett paket med träningskläder i samarbete med Fitnessnisse :D

Svar: Vad kul. Fitnessnisse känner jag inte till :)
Jeanette Thomsen

#4 - Sandra

Finns ju en djungel av snygga träningskläder ! Sjukt svårt, blir lätt att man handlar på sig för mycket 😂🙈

Svar: För min del köper jag för lite till mig och får slita på kläder ett tag innan nytt köpes, har oftast andra i familjen att prioritera i första hand :) Men behöver nu verkligen nåt nytt.
Jeanette Thomsen

#5 - Beatrice Bäckstrand

Så mycket snyggt! Själv har jag ingen motivation till träning alls, så heja dig!

#6 - MADDISENJ.SE

Härligt jobbat med träningen! Jag är också sugen på nya träningskläder men tänkte hålla mig från att shoppa tills vi åker till Florida i februari och ta det där istället :D

#7 - Anonym

Åhh vad roligt med nya träningskläder! Alltid lika motiverande :)

#8 - Christer Holm

Förresten glömde skriva att det är bar att du skriver ut det med länkar :)

Svar: Brukar oftast länka enskilt, men fick ihop inlägget i tre omgångar pga jobb. Men kan ordna länkar nu i efterhand.
Jeanette Thomsen

#9 - Karoline

Så fina träningskläder! Älskar att träna när kläderna är färgglada och snygga!

Svar: Det träningskläder som är färgglada som jag gärna hade velat ha, dem är för dyra :-/ Så det blev neutralt även denna gång, kommer visa i ett inlägg när dem kommit och om jag fattar tycke för dem :)
Jeanette Thomsen