Proteinpulver och BCAA
\n
Inlägget innehåller annonslänkar
\n
 
\n
Fick idag hämtat ut ett trevligt paket, eller ja, det var faktiskt två trevliga paket jag fick hämtat ut. Men tänkte börja med att visa innehållet i det ena paketet :) 
\n
Det var en leverans från MMSports och det innehöll min beställning av Whey 100% protein i smaken double rich chocolate och BCAA i smaken sura colanappar. Du som inte känner till vad BCAA är så är det ett kosttillskott som innehåller aminosyror och vitaminer som är till en stor hjälp vid träning. Det stimulerar muskeluppbyggnaden, motverkar muskelnedbrytning och det ökar inlagringen av glykogen som är bränsle för musklerna. Man blandar det med vatten och dricker det före träningspasset.
\n
BCAA är en ny produkt för mig, men ska bli spännande att börja med det. Drack det idag före dagens träning och det påminde mycket om sura colanappar i smaken :)
\n
Dock kan jag VERKLIGEN rekommendera Whey proteinet från Body Sience. Smaken av choklad som jag har köpt är väldigt god och jag är så tacksam över att den heller inte är så söt i smaken. Dock ska jag försöka att inte blanda det med mellanmjölk, utan får börja med antingen lättmjölk eller en annan "bättre" mjölksort med något mindre kalorier :) Klarar inte av att blanda med vatten. Har druckit Whey förut och gubben gör det också, men den smaken han har från ett annat märke i vaniljsmak vart för söt för mig så jag valde att göra en liten ny beställning till mig själv. Så tummen upp för Whey protein från Body Sience!!

Vad är en annonslänk?

Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/ shoppar eller har hemma och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.

 
\n


#1 - GoForFit

Härligt paket :D Och visst smakar det där BCAA't sura colanappar! Riktigt gott :))

#2 - Johanna

Alltid lika roligt att hämta ut paket! :D