Besök på tandvården på sin födelsedag
 

 
Idag är det ingen vanlig dag, för det är Melody's 2 års dag *Hurra Hurra Hurra Hurra* ♥

Kan inte begripa att vår lilla going, minstingen i familjen blir 2 år!

Vi fick börja med att kliva upp lite tidigare idag jämfört med andra dagar sen strax före jul. Har varit föräldraledig nu och kunnat vara hemma med barnen sen 22 dec, men nästa vecka återgår vi till skola, förskola och jobb. Men idag fick vi startat dagen lite tidigare, jag och Melody. För Melody hade en tid att vara på tandvården på morgonen. 

Andra besöket sen hon föddes och det gick hur fint som helst. Hon fick möta krokodilen Croco (ingen aning om stavning *hehe*) och fick se när han fick sina tänder borstade och sen tittade tandsköterskan en snabbis i munnen. 

Vi lämnade tanvården nöjda och Melody fick med sig en grön tandborste med krokodil på och två klistermärken. Hon fick välja på flera färger med andra figurer, men hon valde direkt den gröna. Undra om hon blev influerad av gröna Croco nallen?! :)

Barnens farmor kommer hit i eftermiddag och ska stå för matlagningen. Isabelle är också lite extra förväntansfull denna fredag, för hennes bästa vän kommer hit idag och ska sova över. 
 
Ska nu dricka upp mitt kaffe och ta tag i att byta sängkläder och svabba alla golv. 
 
Hur spenderar du din fredag idag? 
 


#1 - Anonym

Oh, hela två år? En så stor dam hon har blivit❣

#2 - Emelie

Grattis Melody! 💕

Svar: Hon hälsar och tackar :)
Jeanette Thomsen

#3 - Ellinor

Grattis till henne! ♥ Vad fort de små växer upp!

Svar: Tiden springer iväg :)
Jeanette Thomsen

#4 - Rebecka /Lifestream

Tiden springer ju iväg.. Min son fyller snart 5..alltså 5.

Grattis till henne och hoppas hon fortsätter ha sin lycka hos tandläkaren. Det är de som är så härligt med de små, en annan kanske inte hade velat gå till tandläkaren just på ens födelsedag men det spelar ingen roll för dem, det är. Oftast bara roligt

Svar: Absolut. Det är ju mer spännande i den åldern med allt :)
Jeanette Thomsen

#5 - Charlotte

Melody, så fint namn!

Svar: Ja, vi tycker mycket om det namnet.
Jeanette Thomsen

#6 - Linda

Galet vad tiden går fort!!
Svar: Jag har också torra partier i ansiktet och har genom åren lärt mig att sminka av sig med en bra rengöringsmousse är A och O sedan också att man lägger en fuktgivande mask som jag fick här ovan. Efter ett par grundliga rengöringar och återfuktning så har dom snart försvunnit. Gäller ju att använda produkter som inte torkar ut ansiktet. Jag älskar Dermosils serie. För mig var det perfekt. Hade jag varit du hade jag satsat på rengöringsmoussen, masken och intensiv dagcremen här ovan. Bra priser ja! Så glad att dom faktiskt fungerar också!

Svar: Men det låter ju bra. Då ska jag nog prova detta som du rekommenderar :) Är ju så sjukt tröttsamt så fort jag ska lägga på nåt smink så ska det fnasas.
Jeanette Thomsen