Äntligen lite lugn och ro
Full fart har det varit i stort sätt hela dagen. Märktes att man fick gå upp betydligt tidigare idag, innan middagen så hade vi två väldigt trötta barn. Isabelle slumrade till på soffan och Melody var mestadels ledsen.
Själv höll jag mig igång fram till strax efter 19 tiden tills maten var klar. 
Jag körde igång en maskin med tvätt så snart jag hade hämtat lillan på förskolan. Sen förberedde jag pajerna, gjorde två stycken ost och skinkpajer för att det skulle bli tillräckligt till matlådor också. 
När pajskalen var klara och fick vila lite, så passade jag även på att klämma in ett Yoga pass :) När pajerna stod i ugnen så gick jag loss med dammtrasan på båda våningar, för att ha det gjort då jag ska dammsuga imorgon efter jobbet. 


Barnen har hunnit sova ett litet tag och gubben somnade ganska nyss. Själv är jag i bädden slötittar på ett avsnitt av Lock Up på Netflix. Ska läsa sen en liten sväng innan jag ska sova. 
På tal om att läsa, så fick jag hämtat ut ett paket häromdagen med dessa tre thrillers. Alltid kul med nya böcker :) Hade tur att vinna dessa i en julkalender som en bokbloggare hade under December. Jag gillar att läsa spännande böcker, så jag hoppas dem är bra.
#1 - Alexandra

Lät som en helt fantastisk dag! :)

#2 - Jennifer

Härlig vinst :D

Svar: Bokpaket blir jag glad utav :)
Jeanette Thomsen

#3 - Christer Holm

Vilken effektiv dag :) Min var dock inte alls lika effektiv.. ha ha h

Svar: Får passa på så länge man orkar. Inte varje dag det går :)
Jeanette Thomsen

#4 - Moa

Så skönt med produktiva dagar!

Svar: Ja verkligen :)
Jeanette Thomsen

#5 - Alexandra

Låter som en produktiv dag :)

Svar: Absolut!
Jeanette Thomsen