Fredag och en kortare arbetsdag
Fredag eftermiddag är det och det känns härligt med vetskapen av att ha en helg framför sig utan jobb♥
Min dag på jobbet blev något kortare då Isabelles lärare ringde vid 11.30 tiden och tala om att hon mådde inte så bra, magont och illamående. Så jag hämta henne och sen gick vi hem. Hon har nu en stund sovit i soffan. Hon åt lite när vi kom hem och inget tyder på magsjuka, men ont i magen kan man få ändå såklart. Går nog säkert över till slut. 
Jag passade på förut att träna, det fick bli rumpa och ben. 
Jag googlar för fullt och har gått med i en FB grupp kring träning och kost :) Hade ingen tanke på detta innan att detta är nåt mål jag vill ha för mig själv i år, men nu känner jag mig ganska redo att sätta upp ett mål för en starkare kropp. 
Jag saknar möjligheten att gå på gym, inte varit där på 4 år. Men att teckna nytt medlemskap är nog ännu inte riktigt aktuellt. Nico vill också komma igång ordentligt igen, det blir ju ännu en månadskostnad för oss när vi båda skaffar gymkort. Har inte nämnt för han ännu att jag är väldigt sugen eftersom man har allt tillgängligt med redskap och solarium och allt därtill. Jag kan få en gratis start, då jag jobbar inom Kommunen och alla anställda har 600 kr som vi får använda till Friskvård och gymmet vi gick på förr är med i detta bland annat. Men Nico har ju inte det. 
Vi får se hur det blir, jag har en förhoppning om att han vill sedan och att gymmet kan bli aktuellt senare under våren. Men vi har träningsbänk, skivstång och hantlar här hemma så styrketräna får man gjort här hemma under tiden ändå :) 
 
Nu får ni ha en bra fredagskväll
Youtube kanaler för hemmaträning
Så tacksam att det finns så mycket bra träning videos på Youtube som gör hemmaträningen mycket enklare. Man kan ju på så vis träna oavsett genom att följa videos via mobilen, surfplattan eller tv:n. 
Tänkte inleda helgen med att länka till mina favoritkanaler som jag följer och tar hjälp ifrån :) 
En härlig träningskompott där du bla kan hitta yoga, pilates och meditation. Sen är omgivningen ofta väldigt härlig där klippen är inspelade. Man blir ju inte lite avundsjuk eller så :)


Här kan du finna många fitness videos och hittills så har jag fått go träningsvärk efter workouts från denna kanal. Dem har också en bra hemsida där man kan registrera sig gratis och bli en del utav deras nätverk och man får sin egna profilsida. Man får åtkomst till alla videos, men man kan också köpa träningsprogram och kostplaner om man vill. Man kan planera sin träning och planera i förväg genom att lägga in den träning man vill planera in och placera vilken video man vill träna efter i ens kalender. Finns även forum för medlemmar att skriva och ställa frågor i. Sen den tredje och sista kanalen är då Yoga with Adriene som jag nämnt innan och som faktiskt var den första jag hitta när jag började med Yoga i höstas. Här är det helt fokuserat på yoga träning i olika tappningar. 
 
Anarchy
Inlägget innehåller annonslänkar  
Anarchy
 

1 / 2 / 3
 
Alltså kolla in dessa snygga, tuffa och färgstarka träningsbyxor. Jo tack, jag kan lätt ta alla tre paren om jag hade haft den möjligheten :) Du hittar dem hos Gymgrossisten och märket är Anarchy.
Har inte alls snöat in mig på träningskläder i det sista *hehe* 
Var köper du helst dina träningskläder?
 

Vad är en annonslänk?

Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/ shoppar eller har hemma och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.