När ska du bli fri från förskylningen
 
Jag har verkligen inte hjärta att lämna en så tagen Melody på förskolan idag, istället för att bli bättre från förskylningen så är hon något sämre nu istället.
Nämnde ju i helgen att hon har dragits med förkylning och snuva i dryga 3 veckor nu och nu har hon haft ett par jobbiga dagar. Hon har SÅ mycket slem, rinniga och röda/blanka ögon och en ständig rinnig näsa som vi har fått börja torka i ett nu igen. Jag trodde hon var på bättringsvägen, men istället blir hon dåligare :(
 
Vi köpte nässpray och hostmedicin mot slemhosta som hon började få i lördags, men det har inte hjälpt nåt ännu. Hon hostar så hon kräks ibland. Fy,tycker så synd om henne. 
Ett par jobbiga nätter har vi haft nu också för hon har sovit så dåligt och oroligt, hon blir totalt igentäppt på natten så det är inte konstigt att hon får svårt att sova. Ingen feber har hon haft denna period som förkylningen har pågått, imorse var det en liten tempförhöjning men inget som räknas som feber. 
 
Bestämde mig för en stund sen att jag får vabba, för det känns inte aktuellt att lämna henne i det skicket hon är. Så vi ska se till att ta en lugn hemma dag hon och jag istället!
 
Vad är dina planer för dagen?
#1 - Mirre - Sweetwords

Ussch så jobbigt då de är sådär förkylda, man känner sig maktlös

Svar: Man gör ju det :( Är lite nervös för RS virus också, men tackolov så har hon ingen rosslande andning och så. Jobbigt för henne ändå såklart.
Jeanette Thomsen