Mitt trötta hår
 
Nu är mitt hår verkligen trött och slitet. Har inte gjort nåt på länge förutom använt inpackning ibland.
 
Mitt hår har under en tid känts smutsigt efter en dag bara, det har dock blivit lite bättre men helt bra är det inte. Tror dock att det kan viss del bero på hormoner, för en tid sen så blev mitt hår stripigt och fet i hårbotten på en gång vilket gjorde att jag ville tvätta det varje dag nästan och det är inte så bra heller. Att tvätta för ofta är ju inte bra. Men jobbigt var det att hela tiden ha känslan av att håret var smutsigt :-/
Nu efterhand så tror jag det var hormoner i kroppen som gjorde att det blev så, för att få så fett hår är inget jag vanligtvis brukar ha problem med. 
 
Det problemet har jag inte nu, men nu är verkligen håret livlöst och slitet efter vintern. Nu till helgen ska jag be Nico toppa mitt hår, för hårtopparna behöver fräschas till. Men nåt annat jag behöver är nya hårprodukter. Har nyss gjort slut på de jag använt från Maria Nila, men då dem nog inte var helt rätt för mitt hår så kommer jag inte köpa just de schampoo och balsamet igen. 
 
Vad ska jag köpa för produkter till mitt vintertrötta hår? :) 
Satt och kika lite på hårprodukter igår, men det är svårt. Jag har ju testat lite olika märken mm och har därför inte kommit underfund med vad som funkar bäst för mitt hår och vad jag föredrar. Jag behöver värmeskydd, schampoo och balsam. Inpackning är det enda som jag vet säkert vad jag gillar och som jag bara använder och det är den från Macadamia Natural Oil. Jag har även haft schampoo och balsam från samma märke och tyckte det var helt ok men ingen wow faktor över det. 
 
Om du har lite tunnare och fint hår som jag, vad har funkat bra för dig? Tar gärna emot tips på produkter!
 
Något som jag skulle vilja försöka med är att undvika behöva tvätta håret så ofta, för nu gör jag det varannan dag men kan dra ut det max till att låta det gå två dagar. Anledningen till att smutskänslan finns där är ju för att jag antagligen tvättar mitt hår för ofta. Så det är nåt jag får försöka jobba med och försöka låta bli att tväta det så mycket. Det blir en utmaning :)
#1 - Karolina Nilsson Grenabo

Har också en period av riktigt slitet hår, för mig är en räddare i nöden Uniq Ones Coconut hair treatment (leave in spray)som både fungerar som värmeskydd och gör håret lätt att reda ut. Så den kan jag varmt rekommendera. Har du testat torrschampoo? Funkar ju bra att ta i när man inte vill slita på håret i ondödan med duschar.

Svar: Torrschampoo har jag endast provat tror jag, så det är inget jag är så van med. kanske värt och testa om man kan hitta nån bra. Men ja, det vore skönt att kunna dra ner lite på hårtvättarna till 1, kanske max 2 gånger per vecka. Då halverar jag åtminstone gångerna :)
Jeanette Thomsen

#2 - Angelica

Hej, vad roligt att du hittat min blogg och att jag även fick din adress så att jag hittade hit.
Vilken fin blogg du har! Och härligt med tre barn! <3

Mitt hår är inte alls som det borde nu när jag är gravid, min svägerska är frisör och stackars henne som får ta i tu med mitt hår, det lever verkligen sitt egna liv.

Jag brukar använda mig av torrschampo för att inte behöva tvätta det alltför ofta.

Hoppas du får en fin dag.

Svar: Roligt och finna nya bloggar att besöka. Tack ska du ha :) Skönt att du ändå har nån närstående som kan hjälpa dig med håret. Nu när jag har långt hår och sparar, så får gubben ta hand om toppandet. Billigare så :) Jag får nog ta och köpa mig torrschampoo.
Jeanette Thomsen

#3 - Mirre - Sweetwords

ja det är svårt med produkter för håret är ju slitet eller mår sämre eller så vissa perioder. Men Löwengripsserie är bra tycker jag

Svar: Jag har testat en sort av den serien och det funka inte på mitt hår, men gilla verkligen duschkrämen :)
Jeanette Thomsen

#4 - Angelica

Du kanske skulle testa mirakel masken för håret som jag gjorde igår? :))

Svar: Det kanske jag skulle ha gjort :)
Jeanette Thomsen

#5 - angelica

Du får passa på nu när jag erbjuder 30 procent rabatt ;)
Kram