Mina kvällsrutiner
Ingen aning om detta kan tänkas intressera dig. Men om du har funderat någon gång på hur Jeanette's kvällsrutiner ser ut, så ska jag nu stilla din nyfikenhet. En kul liten blogglista helt enkelt :)
Listan kommer från Underbara Clara via Teknifik.
 
När går du och lägger dig på kvällen?
Oftast så lägger vi oss ganska tidigt, på vardagarna blir kl runt 20.00. För i samma veva så nattas Isabelle den tiden och då brukar jag göra klar Melody för natten också. Då vi har tv i sovrummet, så lägger vi oss i regel ganska tidigt om kvällarna men vi somnar inte så tidigt.
 
Vad är det sista du gör på kvällarna?
Tittar på nåt serieavsnitt från Netflix oftast.
 
 
Hur lång tid spenderad du i badrummet varje kväll?
Väldigt lite tid spenderar jag i badrummet. Brukar gå snabbt att tvätta bort ev smink och borsta tänder. Blir runt 3 korta besök inkl då man hjälper barnen med tandborstning också.
 
Är kvällsfika viktigt?
Absolut inte. Beror lite på dagsfomen och vad vi åt till middag. Händer nån gång då och då att jag behöver ta en smörgås eller så om jag hunnit bli hungrig igen. Oftast äter jag inget på kvällen före läggdags utan dricker dock alltid latte om kvällen. Min sömn påverkas inte alls kan jag tillägga :)
 
Är du kvällstrött?
Ibland, jobbar både dagskift och kvällsskift så har det varit mycket stress eller så på jobbet så kan jag vara tröttare.
 
 
 
Vad har du för kvällsrutin? 
Om jag utesluter barnen så är min egna kvällsrutin som så att jag alltid tar med mig en mugg latte till sovrummet, byter om till nåt sovplagg (jepp, jag sover alltid i nåt linne eller både top och byxa beroende på hur varm eller frusen jag är), bäddar ner mig i bädden och passar på att dricka latte medan Melody leker på sitt rum bredvid som hon oftast gör innan hon vill sova. Blir oftast också att jag och Nico tittar på nåt tv program eller på Netflix tillsammans.
När Melody börjar lessna på att leka, så får hon flaska utav mig och sen somnar hon oftast hos oss innan jag lägger henne i sin säng. Detta gör jag om jag inte har jobbat kvällen, för när jag jobbar kvällen så kommer jag i säng runt kl 22.30. 
 
Då blir det att jag kommer hem, tvättar av mig, byter om och bäddar ner mig och kikar en stund på tv eller på mobilen innan jag somnar. Nico och barnen sover oftast då när jag kommer hem.
 
Hur ser en perfekt kvällsstund ut?
Nja...det är ju lite privat då att svara på det *hehe* Nä, men ärligt så gillar jag verkligen de stunder då vi kan göra det vi gör om kvällarna när jag inte jobbar. Trivs bra med att ha det så :) För att tillägga en sak så skulle jag önska att jag kanske ägna mig lite mer åt att läsa bok än vad jag gör just nu efter att jag lagt mig. Jag läser andra tider på dygnet, men att få till nån kvällsläsning är lite svårt tycker jag. 
 
 
Hur går du klädd på kvällen?
Gärna mjukiskläder...nåt bekvämt.
 
Vad är det bästa med kvällen?
Har man haft en hektisk dag, så är det på kvällen man får chansen att stanna till och koppla av. Sen gillar jag hur inspirationen flödar kvällstid. Oftast då mina idéer kommer när det gäller tex blogginlägg och andra saker. 
#1 - Mirre - Sweetwords

Alltid roligt att höra om andras rutiner, och jag är väldigt mån om våra rutiner =D, mår bra av det

Svar: Man gör ju det :)
Jeanette Thomsen

#2 - Netti Starby

Kul att läsa om dina kvällsrutiner och vilken rolig lista! :-D Kramis

Svar: Tack!
Jeanette Thomsen