Min morgonrutin
Här om dagen så delade jag med mig av en lista om mina kvällsrutiner som du kan läsa HÄR. Nu vill jag dela en lista på mina morgonrutiner också :)
 
Listan kommer från Underbara Clara via Teknifik.
 
När går du upp?
Det varierar lite, men ska jag jobba på morgonen så går jag upp runt kl 5.25. Om jag är ledig fast har barn att följa till skolan, då går jag upp kl 7.10.
 
Vad är det första du gör varje morgon?
Jag går faktiskt på toaletten direkt :)
 
Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Max 10-15 min är det jag brukar spendera direkt på morgonen.
 
Är frukost viktigt?
När jag går upp tidigt när jag ska jobba, så måste jag äta nån banan eller så innan jag beger mig till jobbet. För sen får jag ingen tid till frukost förrens vid kl 9-9.30 tiden. När jag är hemma så äter jag frukost vid kl 10 ungefär oftast.
Jag tycker frukost är viktigt och jag ser mest fram emot frukosten av alla måltider på dagen.
 
 
Vad äter du till frukost?
Först och främst så är latte ett MÅSTE på morgonen. Sen kan själva frukosten variera. Men gillar smoothies, frallor och knäckebröd med ägg och kaviar.
 
Är du morgontrött?
Ja, det är jag verkligen, oavsett när jag vaknar på morgonen :)
 
Vad har du för alarm?
Jag använder alarnet på mobilen. Jag snoozar heller inte, utan jag har det inställt att det ska ringa en gång och då måste jag komma mig ur sängen. Funkar inte att snooza för mig.
 
Hur ser en perfekt morgon ut?
På helgen när hela familjen är ledig tillsammans (alltså varannan helg då jag inte jobbar), så vi kan sova lite extra på morgonen. Mysa i sängen med latte och kanske nåt serieavsnitt på Netflix med Nico.
 
Vad är det bästa med morgonen?
Den känslan på morgonen de dagar man inte har planer eller en massa måsten är nog den bästa. Man har en hel dag framför sig som man kan göra vad man vill på...nästan :)
 
Hur går du helst klädd på morgonen?
Pyjamasbyxor och en top.