Lördag och öroninflammation
 
Lördag är det och solen skiner som bara den. Dock snöfläckar här och var ligger kvar, men solen gör sååå mycket.
Min lördag har fått sig en vändning, för jag har varit inställd på att jag skulle jobba i eftermiddag. Tyvärr så upptäckte jag nu på morgonen att Melody har öroninflammation :( Tror jag nämnde i ett tidigare inlägg om den natten när varken hon eller jag fick någon sömn, att tanken slog mig om det kan vara öron som krånglar. Men vifta sen bort det eftersom hon inte har haft andra tecken på det eller tagit sig om öronen eller så mer än vanligt. Men ja, nu visa det sig att tanken var rätt. Högra örat är helt kladdigt och det kommer vätska :-/ 
Tog temp förut som visa 37,5, så jag undrar om det är feber på gång igen också. Stackars lilla!
Väntar på att telefontiden ska börja på VC som har helgöppet och förhoppningsvis kan vi få komma dit sen. Eftersom hon ännu är lika tokförkyld, feber som kommer och går, mycket slem och smårosslig då och då och nu även öroninflammation så är det bra att någon får kika på henne. Det är inte på bättringsvägen, så detta verkar inte vara nåt som kan läka ut av sig själv.
Troligt att jag kommer jobba imorgon, men finns inga garantier att hon kan komma till förskolan på måndag och då behöver jag få ordnat ett sjukintyg om det blir att jag behöver vara hemma med henne till veckan också.
Tycker så synd om henne och kan verkligen förstå varför hon har svårt att komma till ro nattetid och att hon är så ledsen stundvis. Inte roligt alls. 
 
#1 - Mirre - Sweetwords

Hua för öroninfl hade jag mycket som liten

Svar: Jag hade det tom för några år sen som vuxen. Fy fasen vad ont det gjorde, så jag börja använda mössa vintertid efter det. Ja fy, det förklarar nätterna vi haft :(
Jeanette Thomsen

#2 - Carin H Brander

Åh stackarn :(

Svar: Ja, få hoppas det bättrar på sig nu snart.
Jeanette Thomsen

#3 - Emelie

Nemen usch, stackars liten!!