En enklare dag

Först och främst så är det väl skönt med fredag...eller hur?! :) Efter att ha varit hemma hela veckan, så har jag nu en helg på jobbet framför mig.

Lite surt att jag inte får se Mellofestivalen med familjen dock.

Vi har haft en enklare dag idag, för inatt fick vi sovit mycket bättre. Helt oavbrutet blev det inte, men hon vakna enbart två tillfällen och somna ganska lätt om.

På kvällen igår så kräktes hon dock upp en flaska välling, hon fick en hostattack som ledde till att hon kräktes. Mindre mysigt.
Hon vakna först vid halv 2, sen kl 5 och sen sov vi till kl 7.30. Det har varit lättare att hålla sig pigg idag :)

Jag hade igår så ont i bihålorna, så lite nervös var jag över det om jag inte skulle hinna må bättre till lördag när jag ska jobba för det vore jobbigt att ringa och sjukskriva mig själv när jag precis varit hemma med sjukt barn.
Jag har fortfarande mycket ont i halsen, men känner mig inte lika dåsig och har inte ont i öron och huvudet så det är en liten förbättring.

Vi har haft en lugn fredag så här långt och ikväll ska vi gotta oss med pizza. Är inte alls sugen på att laga mat :)

På tal om mat, igår så åt jag detta till lunch. Haft den i frysen i några dagar då det var tänkt att ta med den till jobbet.

Halloumi Hotpot från Felix och är en av deras vegetariska variant på frysmåltid.
Blev positivt överraskad av hur smakrik detta var, för frysmåltider har en tendens att vara ganska fattiga på smaker. Men detta var gott och jag vill slänga in en tummen upp för denna frysmåltid :)