Vår och pasteller
Sponsrat inlägg
 
Tror vi är många nu som bara väntar på våren och som tur är så behöver inte väntan bli allt för lång, tänk att nu är vi snart i mars månad :)
 
När det blir ljusare och solen börjar värma något, så ändras vår stil en del också. Bort med tjocka vinterjackan och fram med den tunnare vårjackan/kappan istället. Man blir också automatiskt sugen på att börja klä sig ev i lite ljusare plagg.
 
Här nedan är en liten inspiration outfit som reflekterar våren och ger en uppiggande känsla. 
Pastel Pink! - Vårkänslor i luften
 
Armband | Trenchcoat | Top | Sneakers | Jeans | Väska
 
Ljusrosa och blått är färger jag vill uppdatera min garderob med under våren.
 
Vilka/vilken färg tror du att du kommer bära mycket i vår?


#1 - Liv Ringström

Åh vad jag vill ha vår nu, trodde verkligen att den var påväg så poff kom det lite snö. Jag måste verkligen få tag i en sån kappa nu för våren, dom e så snygga!

SV; Kul du tycker det blev bra, är själv riktigt nöjd över skrivbordet nu äre bara lite småsaker och hyllor som ska ordnas!

Svar: Vi hade snö igår, men det kom både snö och regn så det som låg igår morse försvann under dagen. Så nu har vi det bart igen :)
Jeanette Thomsen

#2 - Mirre - Sweetwords

Jättesnyggt

Svar: Ja, man längtar verkligen till våren nu när man ser alla snygga vårplagg i butikerna :)
Jeanette Thomsen

#3 - Spinkfinger

Åh ja jag är så trött på att bylsa på mig massa kläder och inte känner man sig smidig heller med vinterjackan på, haha. Jag vet inte riktigt vilken färg jag tror jag kommer bära men det blir kappa iallafall. Jag har en röd i garderoben men det är dags för en ny :D

Svar: Själv köpte jag mig en bombarjacka förra året, så den kör jag på i vår också :)
Jeanette Thomsen