Två saker...

Tänkte det kunde vara på sin plats med en liten blogglista så här denna fredagsmorgon. Underbart med fredag, eller hur? :) Varannan fredag är skön för min del, då jag inte måste jobba helgen. 

Två saker som ännu inte nämnts på bloggen: Att jag precis flyttat över hit till Blogg.se från Wordpress pga lite krångel och det faktum att tillhöra en portal saknade jag lite. Sen den andra saken är jag har en Facebook grupp (online bokklubb) för oss som gillar att läsa spännande böcker.

Två maträtter som jag INTE kan laga: Tillaga färsk fisk är jag inte bra på och laga god hemmagjord potatisgratäng.

Två saker jag ofta tänker på: Vad jag ska uppdatera bloggen med och vad ska vi äta till middag :)

Två saker jag brukar göra på kvällarna: Titta på nåt serieavsnitt på Netflix brukar jag och Nico göra tillsammans före läggdags och dricka en mugg latte i sängen blir det oftast de kvällar jag inte jobbar.

Två saker jag måste börja tänka på: Att jag är ingen superkvinna som måste ha koll på allt och alla hela tiden. Undvika "onödig" stress.

Två saker jag har gjort den senaste tiden: Precis haft en härlig mammaledighet med Melody före jag började jobba förra veckan. Börjat läsa mer böcker för att finna läsglädjen igen, efter att inte ha läst en bok på jättelänge. 

Två materiella saker jag vill äga: Ny mobil och bubbelpool :)

#1 - Marie

Sådana där listor är roliga att göra. Oh blir du inte pigg av latten innan du går lägger dig? jag dricker te för sent ibland och då blir jag pigg =D.

Ja men en portal är allt skönt att ha ibland någon man kan maila då det krånglar osv

Svar: Jag kan somna gott trots latte före läggdags :) Har inte märkt av någon skillnad faktiskt. Men hade velat testa kanske och dricka nån mer lugnande te istället, men jag gillar inte Kamomille te. Kanske finns nåt annat alternativ :)
Jeanette Thomsen