Söndagslugn
 

Denna morgon blev det lite längre sovmorgon, så jag känner mig mer utvilad idag :)

Kl 11 kom Isabelle's bästa vän hit då dem hade en planerad lekdag idag. Så dem umgås på övervåningen och vi andra har söndagsmys på nedervåningen.
 
Vad tyckte du om Melodifestivalen igår?
Jag blev väldigt förvånad att låten Gravity inte kom vidare för den gilla jag. Robin's låt var också bra, så den förtjäna en finalplats.
 
Händer inget speciellt idag heller, vi har haft en lugn och planlös helg vilket har varit skönt. Vädret har varit supertrist, grått, dimmigt och igår kväll regna det för fullt. Få hoppas vi kan få sol snart.
 
 
#1 - Marie

Vi kikar inte alls på Mello och roligt med en lekkompis

Svar: Aha...ni är inga mellofan alltså?! :) Isabelle älskar att se på det och hon kollar gärna på gamla avsnitt på Youtube.
Jeanette Thomsen

#2 - Amanda Jona [SPONTAN]

Skönt med en lång sovmorgon :)

Svar: Det behövs emellanåt.
Jeanette Thomsen

#3 - MALIN%20SUNDIN%20-%20MOM%20TO%20BE

Mackor, så enkelt men ändå så gott :)

RE: Jag kan förstå att man har ett längre glapp om man har varit gravid tidigare, men barnmorskan sa att jag skulle höra av mig om jag kände att något var fel och det är de jag tycker låter problematiskt för hur ska jag som aldrig varit gravid veta om något känns fel? Mina vänner som varit gravida och har haft en "normal graviditet" har gått ungefär var tredje vecka från och med inskrivningen och hela vägen till förlossningen. Och när jag kollade riktlinjer för hur hur "planen" för tider man ska gå till BM så står det att man ska ha minst ett besök hos BM mellan vecka 16-22, och jag har mitt besök i v25. Men jag tror egentligen det som är mest jobbigt för mig är att jag inte har den där trygga-känslan med min barnmorska. Sen förstår jag att alla graviditeter och MVC'mottagningar gör på olika sätt men att man har en grund som man utgår från.

Svar: Det är viktigt att man kan känna att man kan prata med sin bm och att dem är lyhörda, så du ska absolut byta om det inte känns bra. Jag vet att jag hade ett längre glapp från v 12 och sen framåt, men det var efter rutinultraljudet som jag fick gjort i v 20. Jag var nog i v 22 el så när jag gjorde nästa besök på MVC :) Jag är dock flerbarnsmamma och hade inte samma behov som man kan ha när man är gravid första gången. Men hade jag haft behovet, så hade min bm inte nekat nåt tidigare besök.
Jeanette Thomsen

#4 - Moa Håkansdotter

Ser super mysigt ut på bilden! Och ang. Mello så håller jag med dig om att Gravity skulle gå vidare!

Svar: Ja, det var verkligen synd att den inte kom med :-/
Jeanette Thomsen

#5 - Veronica Pettersson

Modetidningar är så kul och inspirerande!

Sv: Ååh, det låter ju mer komplett att kunna välja sina recept!
Tack snälla! :3

Svar: Det är det, när jag hinner titta i dem *Hihi*
Jeanette Thomsen