Piffa till Melody's rum
I eftermiddag så har jag suttit och kikat på Wish-appen och ja, lite farligt är det :) 

Men man kan fynda så mycket och speciellt till barn, för leksaker och inredning till barnrum kostar ju vanligtvis ganska mycket. Även om det finns mycket "skit" där, så tror jag ändå man kan finna helt ok saker för en billigare peng.

 

Jag har faktiskt gjort beställning, för jag vill piffa till Melody's barnrum då det inte är så speciellt inrett ännu då hon inte har börjat sova där. Men jag vill ordna lite nu och när man kan fynda fina inredningsdetaljer, så är det svårt att hålla sig :)  Kan dock dröja kanske någon månad eller så innan jag får hem det, men det spelar ingen roll när det inte känns så akut.

Jag har beställt en söt poster och en Metoo docka. Den med grå klänning valde jag.
 
 

Jag har också klickat hem sån käck förvaring, canvas påse med tryck som kommer bli bra förvaring till hennes leksaker eller gosedjur. Till sist fick det bli en fin kaninmatta :)

Vi har ingen matta i hennes rum ännu och jag tror denna runda matta kan bli lagom. Behövs inte vara nåt stort. Står att den är 95 cm i diameter. 
Den kostar mindre än hälften av priset som en butik skulle ta här, så det kändes bra värt att testa och beställa matta till hennes rum därifrån.
 
Har du handlat inredning från Wish?
 
 
#1 - Mirre - Sweetwords

Oh så fina detaljer

Svar: Tycker också det. Är roligast att fixa med barnrum tycker jag :)
Jeanette Thomsen

#2 - acinorev.blogg.se

Fint! Jag har beställt rätt mycket från Wish och har blivit rätt nöjd med dom flesta sakerna jag har köpt där. :) Kram! ♡

Svar: Jag har köpt lite smått förr och min man har också gjort det. Men mattan blir det största hittills :)
Jeanette Thomsen

#3 - Rebecha

Älskar barnrums inredning, helst skulle man ha 10stycken med olika stilar ;) har aldrig beställt på wish men har en lista på saker som man skulle vilja ha :)

Svar: Visst är det roligt. Nu ser jag fram emot att få hem dessa saker och det blir nog någon mer beställning framöver :)
Jeanette Thomsen