Nerbäddad och trött

Nu har vi kommit till sängs och jag tror inte det blir så sent innan man sover. Känt mig ganska trött sen vi kom hem i eftermiddags. Har varit en ok dag på jobbet, ingen stress men det har flytit på. Fick bla varit med på Musikquiz i laget "Gubbröra", laget med gubbar och dem kalla sig det *Hihi* 

Sötis på väg hem idag från förskolan. Mamma hade ju ingen nappis, så då får man försöka suga på overallen :)


Till middag åt vi pasta med en enkel och snabb korvstroganoff och vi åt glass till efterrätt.
Isabelle önska att vi skulle titta på en film när vi åt glass, så det sa vi ja till.
Brukar inte titta på film såna här dagar när vi alla kommer hem på eftermiddagen, för  det är läggdags kl 20 för henne när vi ska upp tidigt dagen efter igen. 

Vi valde att se Hitta Doris för den hade vi ännu inte tittat på faktiskt och den är ju jättebra. Gillar verkligen den i svensk tal, den gav många skratt :)
Så ikväll blev det lite senare i säng för henne än vanligt, kl 20.45. Men hon är oftast morgonpigg, så det gör nog ingen skillnad. Sen är det ingen vanlig skoldag utan det är ju enbart fritids eftersom det är sportlov. 

Idag hade fritidsbarnen varit i ishallen och åkt skridskor, så det var tur hon hade fritids idag så hon fick vara med på det.

Larmet är åter igen satt på kl 5.25 för imorgon och jobb fram till kl 16 är det som gäller, men nu först får det bli ett Gilmore Girls avsnitt före sovdags :)

#1 - Mirre - Sweetwords

Oh så skönt hon har det =D