När det inte går som man vill

Det finns nåt jag önskade jag kunde få dela med mig av här i bloggen, för det vore inte så dumt att få "skriva av" sig ibland :)

Det finns inget som säger att jag inte får lov att skriva om det, men jag vet inte hur personlig och privat jag ska vara i bloggen.
Ganska personlig brukar jag vara ändå, men det finns ändå vissa händelser i ens privata liv som man kanske ändå väljer att hålla sig från att skylta med.
 
Vore dock underbart att få skrika ut min frustration ibland, för jag har lite som ligger där och gnager inuti mig. Det är inget allvarligt, men sen slutet av förra året så har jag eller vi (Nico också) haft lite bakslag och den ena förhoppningen efter den andra har slutat i lite av en besvikelse.
 
Jag håller humöret uppe och går vidare med vardagen, håller mig sysselsatt med alla andra "måsten". Men det finns hela tiden där bak i huvudet och det går inte en dag utan att jag ägnar en tanke åt det.
 
Jag har tom fått skuldkänslor för att jag låter mig känna besvikelse, det här är inget ovanligt (visst, kanske för mig men det är inget ovanligt problem). Varför låter jag mig gräva ner mig så i det?! 
Läget är som det är och jag borde acceptera det, men tyvärr har jag tydligen lite svårt för det!
 
Förstår att detta låter väl som nonsens för er som läser detta :) Men jag behövde på nåt vis skriva detta och få ur mig lite av den frustration jag känner inombords. 
 
Frustrationen bottnar mycket i stark längtan och det är därför jag blir neråt när det går emot och det inte blir som jag hoppats på!
 
Har du några tips på hur man kan göra för att "koppla bort" saker som man kanske ska försöka låta bli att tänka så mycket på? Jag behöver verkligen tips.
#1 - Mirre - Sweetwords

Förstår din frustation och bloggen är ju verkligen skön att skriva av sig på då, för man uteblir ju "detaljerna"

Svar: Hehe, det är ju det. Få bli lite knas inlägg när tankar sprudlar, men kanske räckte det denna gång. Vem vet :)
Jeanette Thomsen

#2 - Linda

Åh förstår er när det inte går som man vill riktigt. Tips från mig är att ta det lite mer "piano" det blir vad det blir utan att förvänta sig så mycket. Vill man ngt väldigt mycket så blir ju besvikelsen automatiskt större. Ta dagen som den kommer. Själv går jag och väntar på ngt jag vill väldigt mkt men snart vet jag nog;)
Svar:Ja men gud jag längtar tills besiktningen är gjord!

Svar: Vad spännande och hoppas du får det du väntar på :) Ja, jag får ta dagen som det kommer. Nico har den inställningen och vill gärna att jag inte tänker allt för mycket på det, utan leva på som vanligt och tids nog så har vi tur.
Jeanette Thomsen