När börja du låta ditt barn åka framåt i vagnen?

Detta var en sak jag gick och fundera på igår när jag och Melody gick till skolan för att hämta Isabelle. 

När är det "ok" att låta barnet åka framåt i vagnen?

Jag minns ärligt inte när jag vände på Patrik och Isabelle när dem var små, för det är några år sen nu och vissa saker glömmer man tyvärr :)
Kan samtidigt förstå att det är olika från barn till barn och se vad dem tycker bäst om också.

Melody är 13 månader gammal, hon sitter ännu åt mitt håll när hon är i vagnen. Hon är ännu nöjd med det, så därför har jag inte brytt mig om att vända henne. 

Men det vore kul och höra hur andra har gjort eller vad ni tycker. Så dela gärna med dig av din åsikt kring denna fråga :)

#1 - Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet

Jag köpte en ny sittvagn när Tuva-Li var 14 månader, hon är 16 månader nu och har suttit framåtvänd sen dess. Vemodigt ibörjan men hon älskar det

Svar: Klart det blir spännande att få se från ett annat håll så :) Vi har kvar Brio sittvagnen från när Isabelle som nu är 7,5 år så den kommer vi kunna använda till Melody sedan. Men det får bli när våren och värmen kommer.
Jeanette Thomsen

#2 - Marie

Oj minns faktiskt inte när jag vände på tösen, hmmm kanske däromkring =D

Hehe ja men strular det är det ju inte lika roligt att blogga och blogg.se är en bra portal och lätt att mobilblogga ifrån och inte lika stressane som jag tycker nouw var att man får notiferingar hela tiden att det blinkar hela tiden så man tror man får nya kommentarer men så är det bara massa andra som får, det tycktejag var drygt

Svar: Ska nog testa att vända henne när det blir lite varmare ute :) Ja, det förstår jag. Gillar inte heller notifieringar och när mobilen ska pipa jämt och ständigt. Bättre att kunna se det när man "vill".
Jeanette Thomsen