Bokklubben där Spänning Flödar
 
Något som jag inte har berättat för er är att jag faktiskt har en bokklubb online :)
 
När jag i januari bestämde att jag ville återfå min läslust, så började jag även kolla runt efter bokklubbar online. Men det jag inte kunde hitta var för oss som älskar böcker med spänning, inom genre som skräck, thriller och sci-fic. Jag bestämde mig för att starta en egen och gjorde det genom att använda Facebook som plattform för denna bokklubb.
 
Bokklubben där Spänning Flödar skapade jag för 1 månad sen och vi är nu 65 medlemmar. Detta är en plats där vi diskuterar och tipsar varann om både spännande och "hemska" böcker och i början på var månad så röstar vi fram tillsammans två titlar som utses till Månadens Böcker och en av dessa böcker får man sedan välja som medlem att man vill läsa under månaden. Sen i slutet på månaden innan det är dags för en ny omröstning, så öppnas två separata diskussionstrådar för dessa böcker där medlemmarna har möjlighet att recensera och diskutera kring boken man valde att läsa. Ge både ris och ros :) Självklart får man välja att läsa båda titlar, det är vad man känner och vad man hinner med.
 
Ett kul koncept när man läser en hel del och då får man chansen att prata om böcker man har läst gemensamt med flera andra.
 
Ville passa på nu att tipsa om min bokklubb för kanske har jag andra läsintresserade som läser min blogg och som gillar böcker med spänning :) Du är isåfall välkommen att klicka dig vidare HIT och ansöka om att få gå med!