Alla Hjärtans Dag
 

Andra vab dagen idag och på förmiddagen så gick jag och Melody en sväng till affären. Vill göra en liten överraskningsmiddag idag, eftersom det är Alla Hjärtans Dag :)

Ska göra pizza (köpte dock färdig pizzabotten) och det blir lite olika tillbehör som två sorters ost, champinjoner, skinka, paprika och ruccola. Till efterätt blir det semlor, Nico älskar semlor! Har redan fixat semlorna som ni ser, ett tappert försök att få till hjärtan på locken *hehe*

Nico ringde mig också när jag var i affären och tala om att hans mamma kommer hit idag, för hon behöver visst bo här i några dagar. Orkar inte dra historien här, men det är inget allvarligt :) Hon har bott här i perioder innan, bla när jag då vänta Melody. Nu behöver hon det igen iallafall tydligen. Därav så många semlor då vi blir en extra.

 

Blev över en del grädde, så jag gjorde mig förut en stor mugg med varm choklad med vispad grädde. Inte speciellt ofta jag unnar mig det, så jag passade på.

Melody somna för några minuter sedan i min famn efter att inte ha sovit sen hon vakna i morse, så det var verkligen dags för vila för hennes del.

Imorse började jag se serien The Returned på Netflix och startat den nu igen nu när Melody vilar. Väldigt skum är den, men den verkar bra. Kan ju dela med mig av en recension här på bloggen sen när jag tittat klart på den :)

Har du sett den?

Köpte ett kort som Nico ska få sen och så hitta jag hjärtformade marshmallows som vi alla får snaska på sedan. Förr så brydde vi oss inte så mycket om Alla Hjärtans Dag, men nu som gifta så känns det ändå som man kan anstränga sig pyttelite mer för man behöver det emellanåt när dagarna rullar på och vissa dagar kan vi inte ens ge varann en kram. Man är så upptagen med allt annat att det är lätt att glömma såna små saker :)

Man kan självklart välja vilken dag som, förstår att många tycker det är så larvigt att det ska finnas en speciell dag som sägs vara den dagen man ska uppmärksamma varandra. Jag både håller med och inte. Det är bra att det finns en dag som Alla Hjärtans dag, för då blir man påmind också om att NU är det dags ♥♥♥

Blir det nåt Alla Hjärtans Dag firande hos dig idag?


 
#1 - Emelie

Alltså the returned är så bra!! Har sett alla avsnitt (den amerikanska varianten, finns ju en fransk också) dock så segt att det bara blev en säsong och att den sedan blev inställd, för det slutade med en rejäl cliffhanger....

Svar: Jag har nå enstaka avsnitt kvar att se, men ja...Den serien är att rekommendera!
Jeanette Thomsen