Till mig
Inlägget innehåller ad links 
 
Jag har inte köpt mig ett plagg sen före jul och jag börjar känna att lite nytt skulle göra mig gott, så idag när jag har en ledig dag så har jag suttit en liten stund och kollat på Nelly för att se om dem hade nåt jag kunde tänka mig att klicka hem. Mycket riktigt så hade dem ju det :)
 
Ett par svarta byxor med vaxad yta från Only och en rosa top från deras egna märke NLY Trend har jag fått beställt. 
Just nu har dem dessutom 20% rabatt på allt när du anger koden SPRING20, så det kan jag passa på att tipsa er om!
 
 
Ledig tisdag
 
För en liten stund sen så var denna lilla tjej full av lek, men det övergick ganska snart till trötthet. Så nu ligger hon i sin säng och tar sin förmiddagsvila♥
 
Jag är ledig idag och det är riktigt skönt efter att ha gått av helgpassen, jobbade fre-mån. En dag där jag kan få vila, göra vad jag vill och få chans att ladda upp batterierna är verkligenn nödvändigt :) 
 
Så just nu dricker jag latte, tittar på Youtube och bloggar/läser blogginlägg medan två tvättmaskiner går för fullt i tvättstugan. Kl 12.55 slutar Isabelle skolan och då ska jag och Melody hämta henne, sen ska vi hämta Isabelle's nya stövlar och handla lite. Försöker hårt att komma på vad vi ska äta till middag idag, men huvudet är blank på idéer just nu. Men lutar lite åt pannkakor tror jag. Det är ju dessutom Fettisdagen idag, så det kan ev bli att jag köper hem några semlor.
 
Kommer du äta nån semla idag?
Bokklubben där Spänning Flödar
 
Något som jag inte har berättat för er är att jag faktiskt har en bokklubb online :)
 
När jag i januari bestämde att jag ville återfå min läslust, så började jag även kolla runt efter bokklubbar online. Men det jag inte kunde hitta var för oss som älskar böcker med spänning, inom genre som skräck, thriller och sci-fic. Jag bestämde mig för att starta en egen och gjorde det genom att använda Facebook som plattform för denna bokklubb.
 
Bokklubben där Spänning Flödar skapade jag för 1 månad sen och vi är nu 65 medlemmar. Detta är en plats där vi diskuterar och tipsar varann om både spännande och "hemska" böcker och i början på var månad så röstar vi fram tillsammans två titlar som utses till Månadens Böcker och en av dessa böcker får man sedan välja som medlem att man vill läsa under månaden. Sen i slutet på månaden innan det är dags för en ny omröstning, så öppnas två separata diskussionstrådar för dessa böcker där medlemmarna har möjlighet att recensera och diskutera kring boken man valde att läsa. Ge både ris och ros :) Självklart får man välja att läsa båda titlar, det är vad man känner och vad man hinner med.
 
Ett kul koncept när man läser en hel del och då får man chansen att prata om böcker man har läst gemensamt med flera andra.
 
Ville passa på nu att tipsa om min bokklubb för kanske har jag andra läsintresserade som läser min blogg och som gillar böcker med spänning :) Du är isåfall välkommen att klicka dig vidare HIT och ansöka om att få gå med!